Bildirim Kategorileri
RSS Beslemesi
Haberler
Mar
13

Tuzlahost üzerinden kullanmakta olduğunuz e-posta servisiniz ve buna bağlı alan adınız üzerinden gönderdiğiniz e-postalar tarafımızdan herhangi bir SPAM kontrolüne tabi tutulmamaktadırlar. Sadece size gelen e-postalar tarafımızdan söz konusu kontoller ile puanlanarak gerekirse işaretlenmektedirler ve bu bilgiler e-postanın içeriğine mutlaka eklenmektedir.

Gönderdiğiniz e-postaların alıcı hesabında Önemsiz E-posta / İstenmeyen E-posta / Junk Mail / Bulk Mail / Spam Mail olarak işaretlenmesi ve bu klasörlere düşmesi tamamiyle alıcı e-posta sunucusunun kural ve ayarları ile ilgilidir. Karşı alıcı sunucu ne sebepten bu uyarıyı eklediğini ve ne tür kontollerden geçirildiğini mutlaka e-postanın içeriğine yazar. Bu bilgi gizli ise, alıcı e-posta sunucusu yetkilileri size bu bilgiyi iletebilirler. Bu sıkıntıyı aşmanın en hızlı ve etkili yolu, sizin e-posta adresinizin veya alan adınızın karşı sunucu üzerinde izin verilenler listesine alınmasıdır. Genellikle alıcı e-posta hesabının webmail arayüzü içerisinden sağ tıklama ile bu yapılabilemektedir.

Gmail, Hotmail ve Yahoo gibi e-posta servislerinin sizin gönderdiğiniz e-postaları önemsiz/istenmeyen olarak algılamaları durumunda mutlaka yukarıda sözünü ettiğimiz tanımları yapmak gerekir.


Yorumlar (0)
Yorum gönder
 
 
Tam İsim:
E-Posta:
Yorumlar:
Onsa Destek